Accountants

AV Finance 24 is een App die rechtstreeks verbinding maakt met de AccountView database van de accountant.

Dit moet je weten

Werk samen met je klant

De AV Finance 24 zorgt voor een optimale werkverdeling en geeft iedereen de ruimte te doen waar hij of zij goed in is. 

Kort samengevat wordt hiermee bedoeld dat de klant zich bezighoudt met zijn of haar kernactiviteiten. De administratie dient zo min mogelijk tijd en moeite te kosten. Men wil snel en op eenvoudige wijze factureren, betalen en goed overzicht kunnen houden. 

Als accountant beschik je over de expertise op financieel en administratief gebied. Met behulp van de directe bankkoppeling en OCR verwerk je in AccountView correct en efficiënt inkoopfacturen, bank- en memoboekingen. 

Deze samenwerking werkt met AV Finance 24 optimaal.

Voordelen accountant

 • Tijdswinst
 • Direct inzetbaar en onderhoudsvrij
 • Waardevolle klantenbinder
 • Ondersteuning bij klantconversie
 • Maakt klantsoftware overbodig
 • Geringe kosten met hoog rendement
 • Voorkomt ergernis bij personeel

Heb je een vraag? Wil je meer informatie of advies?

Voorkom met AV Finance 24 ongewenste situaties zoals:

 • Boeken of jaarwerk maken in diverse online applicaties welke de klant gebruikt
 • Importeren, inboeken en synchroniseren van verkoopfacturen en bestanden
 • Lijstjes uitwisselen met vraagposten, betaalhistorie, resultatenrekening etc
 • Een inefficiënte workflow voor zowel jou als de klant
 
Maak met AV Finance 24 je AccountView-configuratie compleet en zorg voor een efficiënte samenwerking tussen jou en je klant. 

Dit moet je weten

Krachtige kenmerken:

Met AV Finance 24 werk je als accountant veel efficiënter.
Je bespaart tijd doordat:

 • het inboeken of synchroniseren van verkoopfacturen overbodig is 
 • vraagposten (ontbrekende facturen) bijna altijd worden voorkomen door ondersteuning van de directe bankkoppeling
 • je uitsluitend in AccountView werkt in plaats van in muisgestuurde online software (hetgeen gebouwd is voor de eindgebruiker). Dit scheelt, zowel gedurende het boekjaar als bij de jaarafsluiting, veel tijd en ergernis
 • de communicatie met de klant snel en eenvoudig verloopt
 • antwoorden op veel vragen snel en eenvoudig in de App te vinden zijn
 • de ondernemer met een enkele klik weet welke facturen ontbreken waardoor het uitwisselen van lijstjes tot het verleden hoort
 • de klant zelf de historie kan inzien en eenvoudig doorklikt naar meer informatie. Denk aan de betalingshistorie van een factuur, een betaling (betaalbatch) waarbij men doorklikt naar de factuur, inzicht in resultaatontwikkeling, samenstelling openstaande posten etc.
 • je geen tijd meer hoeft te besteden aan allerlei online pakketten. Dit vergroot tevens de flexibiliteit van personeelsinzet en vermindert afhankelijkheid van een (intern) specialisme

Wat komt er bij kijken voordat ik up and running ben?

AV Finance 24 is snel geïnstalleerd! De installatie wordt uitgevoerd door je AccountView dealer omdat hij bekend is met de software-configuratie. 

Hoe worden mijn klanten aangesloten?

Nadat je serienummer geregistreerd is, kan je de AV Finance 24 App direct aan je klanten ter beschikking stellen. Dit is eenvoudig zelf te doen, echter helpen wij je graag om ervoor te zorgen dat je klanten snel en efficiënt worden aangesloten. AV Finance 24 volgt automatisch je AccountView instelling; kantoorspecifieke inrichting is overbodig.

Hoe zit het met updates? 

Zowel jij als de klant hebben hier geen omkijken naar. Met het starten van AV Finance 24 wordt automatisch de software binnen enkele seconden bijgewerkt.

Met AV Finance 24 verhoog je de klanttevredenheid. Ondernemers zijn in praktijk dusdanig enthousiast over AV Finance 24 dat zij al gauw niet meer zonder willen. Ze laten de App als gadget aan anderen zien, wat vervolgens leidt tot nieuwe klanten. Een waardevolle klantenbinder dus!

Verandering is altijd lastig. Zelfs als de App je werk makkelijker maakt en de ondernemers blij zijn met deze gebruiksvriendelijke manier om snel administratieve handelingen te verrichten. 

Tijd te kort? Of toch lastig om klanten te overtuigen over te stappen?

Geen zorgen, wij helpen je daarbij!

Met AV Finance 24 maak je als accountant je AccountView-configuratie compleet. Je biedt je klant (de ondernemer) de mogelijkheid om snel te factureren, betalingen te verrichten en eenvoudig overzicht te creëren waardoor het gebruik van online softwarepakketten overbodig is. Dit bespaart zowel jou als de klant tijd, geld en energie. Immers met AccountView heb je een compleet, hoog productief softwarepakket waardoor je geen tijd meer hoeft te besteden aan verschillende softwarepakketten.

De besparingen die AV Finance 24 oplevert voor zowel de accountant als de klant, zijn absoluut een veelvoud van de investering. Overtuig jezelf binnen 5 minuten met een online demo. 

Ondanks de vele mogelijkheden, is de App eenvoudig in gebruik. De App werkt intuïtief; waar nodig staat bij elke knop een toelichting. Daarnaast is bij gebruik geen boekhoudkundige kennis vereist.

De App werkt op smartphone, tablet en pc en is te downloaden in de Appstore (Mac) en Play Store (Android).

Afhankelijk van de behoefte van de klant kan  per gebruiker voor gekozen worden welke functionaliteiten van de App gebruikt worden. Deze functionaliteiten kunnen indien gewenst gaandeweg uitgebreid worden. Tevens is het mogelijk delen van de informatie op gebruikersniveau af te schermen.

Beknopt overzicht

Functies

AV Finance 24

Betalen van facturen

Facturatie

Overzichten

Verder ...

Referenties

Ervaringen van andere gebruikers
Je bevindt je in goed gezelschap!

Groot gebruiksgemak! De herhaalknop voor terugkerende facturen bespaart mij veel tijd. De App beschikt over veel handige functionaliteiten.

Singel & Partners BV itc / organisatie adviseurs

AV Finance 24 biedt handige functionaliteiten zoals met een enkele klik een kopie factuur aanmaken (herhaalfunctie) en de mogelijkheid om meerdere factuurlayouts naast elkaar te gebruiken.

G. Zagt Caravanstalling en fouragehandel

AV Finance 24 bevalt ons goed. Het gebruik spreekt voor zich; uitleg is overbodig.

Hypotheek Informatie Centrum Financiering & verzekeringen

Speciaal voor het gebruik van AV Finance 24 ben ik naar een andere accountant overgestapt. AV Finance 24 werkt super!

C. van den Anker C. van den Anker Loonwerken BV

Handig in gebruik. Alle informatie is eenvoudig met een paar klikken bereikbaar.

BVVL Makelaardij BV Winkel vastgoed adviseurs

Hogere productiviteit! Het gebruik van AV Finance 24 vergroot mijn productiviteit; ik bespaar zeker twee uur per week. Voordat ik bij de klant het terrein af rijd, is de factuur al verstuurd. Het betalen van facturen doe ik even tussendoor.

P.J. Nagel Onderhoudsbedrijf

Overzichtelijk! AV Finance 24 biedt alle functies die ik nodig heb.

JvdN BV organisatie adviseur

AV Finance 24 werkt ook goed en gemakkelijk op mobiel waardoor ik snel en niet iets vergeet te factureren.

Robert Methorst Aannemer